“Katherine’ite küllus”. John Green

“Katherine’ite küllus” autoriks John Green (246lk). Võtsin selle raamatu, sest John Green on üks mu lemmikkirjanikest, sest tema raamatud on alati ääretult põnevad, kuigi täiesti erinevad. Olen eelnevalt lugenud kolme tema teost ja nüüd siis neljas.

Selle raamatu peategelaseks on Colin Singleton, kes on nii öelda imelaps. Colin on nohik ja ta ei meeldi eriti omaealistele. Sealt tema probleemid alguse saavadki. Talle meeldib luua igasuguseid teoreeme ja anagramme ja seoseid erinevate asjade vahel. Samuti meeldivad talle tüdrukud, kelle nimi on Katherine. Ta on käinud 19 Katherine’iga alates algklassidest. Aga kõik nad jätavad lõpuks Colini maha.

Ühel päeval pärast seda kui järjekordne Katherine oli Colini maha jätnud otsustas Hassan (Colini sõber), et oleks tore minna automatkale. Nii nad satuvadki linnakesse nimega Gutshot. Nad kohtuvad Lindsey Lee Wells’i ja tema emaga. Jäävad nende juurde ööbima ja teevad natuke tööd ning kohtuvad erinevate inimestega.

See ei olnud tema põnevaim raamat kuid mulle siiski meeldis. Tema looming on äärmusest äärmusesse teemade poolest (heas mõttes). See raamat sisaldas tohutult erinevaid teoreeme ja anagramme. Inimesele kelle meeldib matemaatika ja selline värk pakkuks see raamat kindlasti huvi, kuid seda oli ka niisama hea lugeda.

Lisa kommentaar

A WordPress.com Website.

Up ↑

Design a site like this with WordPress.com
Alustamine